Boekpresentatie "Zwarte ziel" van Angelique Haak

Donderdagavond 12 september 2019 vond in Spijkenisse de presentatie plaats van het nieuwe boek van Angelique Haak. Zij is een rijzende ster in de wereld van thrillerauteurs en maakte met haar vorige (tweede) boek "Uitgeschakeld" grote indruk op de lezers.

Bij Bruna in de Stadhuispassage kwam een flinke schare belangstellenden kijken, luisteren, kopen en napraten.
Na een gloedvolle inleiding door de terecht trotse uitgever Ilse Karman van de Crime Compagnie werd Angelique op een speciale manier geïnterviewd door de boekhandelaar van Bruna.


De vragen waren bedacht en via Facebook ingediend door geïnteresseerde lezers. De antwoorden van de schrijfster gaven enig inzicht in haar beweegredenen en gedachtewereld en een bescheiden inkijkje in haar privéleven.

Daarna stonden velen in de rij voor het signeren van het zojuist verworven boek.


In het boek speelt de interessante rechercheur Jennifer Brugman weer een belangrijke rol.

De flaptekst is:

"Een doodgewone zaterdag. Tot twee tieners een gruwelijke vondst in de Maas doen…
Het team van rechercheur Jennifer Brugman wordt geconfronteerd met een lugubere moord en de vermissing van een kind. Ze zetten alles op alles om snel het vermiste kind terug te vinden en schakelen de hulp in van paragnoste Evie Smit. Vanaf de eerste ontmoeting is Jennifer geïntrigeerd door de roodharige paragnoste met haar ijsblauwe ogen, maar ze is ook sceptisch. Kan Evie waarmaken wat zij belooft of loopt zij hen alleen maar voor de voeten?"

De bijeenkomst bood ruime gelegenheid tot gesprekken met de aanwezigen. Zo sprak ik behalve Ilse Karman en haar medewerksters onder anderen Heleen van den Hoven, de schrijfster van het buitengewoon goede boek "Het CARPA Complot".

Eenieder ging met een goed gevoel huiswaarts na het consumeren van diverse glaasjes van de frisdrank die al sinds mensenheugenis als slogan "een beetje vreemd, maar wel lekker" heeft.

Reacties