Leesjaar 2023: een preview

Het jaar 2023 is bijna voorbij. Wat een fantastisch leesjaar was het! Op oudejaarsdag verschijnt op deze blog een korte beschouwing daarover. De vlog onderaan geeft alvast een korte preview.

Onze teckel Suus probeerde publicatie nog even tegen te houden, maar dat is haar uiteindelijk niet gelukt 😂 

Reacties

 1. Beste Charles, een poos geleden, na onze kennismaking in het Roosendaalse, had ik al eens met belangstelling jouw boekrecensies gevolgd. Nu ik inmiddels met pensioen ben heb ik het lezen weer volop opgepakt. Ik vind dat je een mooie schrijfstijl hebt en lees dan ook met genoegen jouw beschrijvingen. Opvallend dat ik de vele boeken die ik afgelopen jaar gelezen heb amper of niet terugvind in jouw lijst (voorbeelden van schrijvers: (Marieke) Lucas Rijneveld: 2 boeken, Pieter Waterdrinker: 3 boeken, Toine Heijmans/Zuurstofschuld, JJ.Voskuil /Had je nog willen wandelen, Anya Niewierra, Dirk Velghe (De Ziel van Parijs, meerdere verhalen), mijn lijstje staat op zo'n 25 stuks in 2023) Blijkbaar heb ik een ander interesseveld. Ik ben niet z'n snelle lezer, dat houdt o.a. in dat ik in 2023 boeken heb gelezen uit het jaar daarvoor.... Maar bovenal is het absoluut onmogelijk om alles te lezen wat er uitgebracht wordt, dus keuzes dienen gemaakt te worden. Jouw boekenrecensies zullen me daar zeker bij gaan helpen. Dank daarvoor. Ik wens je een prachtig 2024 (kan dat nog zo'n wens uitspreken op 20 febr.? ik vind van wel) en wens je succes met jouw website/ boekrecensies enz. groeten, Ad van de Vrede

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Ad,
   Dank voor je mooie reactie. De meeste boeken die ik recenseer, zijn recentelijk uitgekomen. Anya Niewierra is een van mijn topfavorieten. Haar meest recente boek is uit 2021 en heb ik in dat jaar besproken. Zie de "leeslijst".

   Verwijderen
  2. Met "leeslijst" bedoel ik "boekenlijst", Ad

   Verwijderen

Een reactie posten