Nieuwe thriller van Michael Berg: "Ik zie je"

Binnenkort komt de nieuwe thriller van Michael Berg uit. Hij schreef al vele zeer goede boeken, die alle lezenswaardig zijn.
Ik recenseerde achtereenvolgens "Twee zomers", "Blind vertrouwen", "Een echte vrouw", "Hotel du Lac", "Nacht in Parijs", "Heller" en "Het meisje op de weg". Zij kregen -nogal eentonig maar het is gewoon constante, hoge kwaliteit- allemaal vier sterren die voor een zeer goed boek staan.

Het meest recente "Broertje" is hier besproken en kreeg ook al vier sterren.

Het nieuwe boek verschijnt begin oktober 2019. De flaptekst luidt:

Internationale bestsellerauteur Carol Brodie heeft al vijf jaar geen boek geschreven. In de hoop inspiratie te vinden ontvlucht ze haar huis in Londen en vliegt ze naar Zuid-Frankrijk waar ze een gite huurt. In plaats van te schrijven raakt Carol geïntrigeerd door haar overbuurvrouw die naakt baantjes trekt in haar zwembad. Met een telescoop begint Carol de vrouw te bespieden. Op een avond heeft de vrouw bezoek van een man en ziet Carol hoe de twee ruzie krijgen en dat de vrouw de man neerslaat. Dood? In plaats van de politie te bellen, besluit Carol zelf uit te zoeken wat er gebeurd is.
Ziehier de intrigerende vooruitblik op "Ik zie je"door de schrijver zelf. De liefhebbers zitten handenwrijvend klaar!

Reacties