Diverse auteurs: Nr. 10

Op 13 juni 2022 bestond Uitgeverij De Crime Compagnie van Ilse Karman tien jaar. Deze uitgeverij staat inmiddels als een huis. Met regelmaat verschijnen er thrillers van nagenoeg uitsluitend auteurs van de vrouwelijke kunne. En ze kunnen er wat van!

Ter gelegenheid van het heuglijke feit gaf (en geeft, het is volgens mij nog steeds te downloaden op de website) De Crime Compagnie een epub als geschenk aan iedere geïnteresseerde lezer met als titel "Nr. 10". Dit e-book beval 24 korte verhalen van 27 schrijvers uit de stal van de Compagnie met als thema het getal 10.


Het is een erg geslaagde bundel geworden met originele, spannende verhalen. Zoals het een goede thriller betaamt, zijn er talloze onverwachte wendingen. De variatie in de verhalen is groot. Het schrijven van een vrij kort verhaal is een kunst apart. De schrijvers blijken die tot in de finesse te beheersen. Het boekje is uiterst lezenswaardig en biedt een fraai beeld van de grote vaardigheden van een flink deel van de aan De Crime Compagnie verbonden auteurs. 

Kortom: niet alleen een prachtig geschenk, maar voor sommigen ook een  mooie kennismaking met De Crime Compagnie die naar meer smaakt.

Ilse Karman, haar enthousiaste team én alle betrokken auteurs: (nogmaals) proficiat en dank voor dit mooie geschenk!


Reacties