Boekpresentatie "Het weeskind van Haamstede" van Angelique van der Bijl

Vrijdagavond 8 februari 2019 vond de presentatie plaats van "Het weeskind van Haamstede", de tweede thriller van Angelique van der Bijl. Haar eerste boek "Nachtschade" werd destijds goed ontvangen. Reden om dit feestje in de plaatselijke horecagelegenheid in het Brabantse Made te bezoeken. En het was de moeite waard!



Het drukbezochte bal werd geopend door schrijfster Marlen Visser. Zij startte de avond op vlotte, welsprekende wijze en voelde vervolgens Angelique van der Bijl met een kort interview aan de tand. De laatste doorstond deze test met glans. Vanuit de zaal werd door een toevallig aanwezige recensent een vraag gesteld over het belang van nagelbijtende spanning in een thriller die naar tevredenheid werd beantwoord :-)



Daarna gebeurde iets heel bijzonders. Angeliques broer Michel toonde op humoristische én muzikale wijze zijn talent en bracht de speciaal voor dit boek gecomponeerde soundtrack ten gehore. Die was alleszins het beluisteren waard. Dat kan hier

Hij kreeg vervolgens het eerste exemplaar van het boek uitgereikt en toonde zich oprecht vereerd met dat liefdevolle gebaar.

.


                                          Marlen en Angelique met de dopeling

En het bleef nog lang onrustig in Made...


Reacties